Vi firar Ölets Dag 2015 tillsammans med Nya Carnegiebryggeriet och Grillstock UK

Årets evenemang blir utan tvekan Beer Day BBQ Bash på NCB (Nya Carnegie) i Stockholm den 15:e juli 2015!

Vi firar Ölets dag 2015! Tillsammans med influgna Pit Masters från Grillstock UK kommer det tillagas både revbensspjäll och oxbringa i vår 20″ Offset Smoker! För tillställningen kommer tre parallella rökugnar att användas för att tillgodose  gästernas väntade aptit på riktigt äkta BBQ smak! Nya Carnegie slår upp portarna för evenemanget kl 14! Läs mer om evenemanget ”BBQ åt Folket” på Nya Carnegies Facebook:

https://www.facebook.com/events/101324630214068/

Three 20" Offset Smokers running at Nya Carnegiebryggeriet! Already after 2 minutes it smells fantastic!

Ett foto publicerat av Smokeronline (@johannes.hagg)